Wilt u namen en/of rugnummers op uw sportkleding? Heeft u schorten die u in de horeca gebruikt en in de kookwas belanden? Wilt u uw logo op specifieke bedrijfskleding aan laten brengen, zoals bodywarmers, werkbroeken of ander bijzonder textiel? Transferdruk is dan in veel gevallen de juiste keuze. 

Doorgaans alle textiel, van T-shirt tot regenjas, is geschikt om te transfereren. In sommige gevallen kan het zelfs een mooiere, betere oplossing zijn om voor transfers te kiezen. Het komt regelmatig voor dat wij klanten, die aanvankelijk voor zeefdruk kwamen, transfers adviseren. Omdat dat soms een verstandiger keus is, of omdat het een langduriger resultaat oplevert. In sommige gevallen kan het ook goedkoper zijn en om die reden een goed alternatief.

Bij transferdruk wordt een ontwerp bedrukt op een drager en vervolgens met hoge temperatuur op het textiel geperst. Zoals je hierboven al hebt kunnen  lezen, zijn er heel veel verschillende situaties waarin transfers worden gebruikt. En elke situatie vraagt om een andere toepassing. De verschillende toepassingen die we bieden, lichten we hieronder toe.

Full color DTF transfers

Bij full color DTF transfers wordt de afbeelding rechtstreeks geprint op een drager. Op deze manier kun je een afbeelding van een foto of een bedrijfslogo met veel kleuren op textiel overzetten. Maar deze techniek leent zich ook voor personalisering van namen of rugnummers in 1 kleur.

  • Prima kwaliteit
  • Geschikt voor doorgaans alle posities en materialen
  • Prijs afhankelijk van oplage en formaat
  • Geschikt voor foto’s of veelkleurige afbeeldingen.
  • Oplage vanaf 15 stuks

Textieltransfers/ zeefdruktransfers/ industriƫle transfers

In sommige situaties moet de bedrukking op het textiel bestand zijn tegen zeer intensieve behandeling: schorten die in de horeca in de kookwas gaan bijvoorbeeld. Maar soms ook wordt bedrijfskleding intensief gebruikt of is het materiaal niet direct te zeefdrukken. DTF transfers zijn dan niet voldoende. In dat geval gebruiken we speciale textieltransfers die worden geproduceerd afhankelijk van het materiaal van het textiel of de situatie waarin het gebruikt wordt.

  • Uitstekende kwaliteit
  • Type transfer wordt aangepast aan soort textiel of toepassing
  • Prijs afhankelijk van oplage en formaat
  • Voor alle ontwerpen en toepassingen geschikt.
  • Oplage vanaf 25 stuks

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en toepassingen van transfers? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wat ook kan, is een afspraak met ons maken om onze showroom te bezoeken. We laten u graag voorbeelden van onze producten zien, zodat u deze ook echt even in handen heeft of zelfs kunt passen.  Samen maken we dan een keuze die het beste aansluit bij uw wensen en behoeften.