Waar koop je in Amsterdam de meest exclusieve sneakers? Bij Patta natuurlijk. Maar waar drukt Patta zijn T-shirts en sweaters? Edson Sabajo en Guillaume "Gee" Schmidt  de oprichters van Patta drukken al sinds het begin van More Color textieldruk de shirts die zij niet in het buitenland produceren bij ons. En ze zijn nog steeds groot afnemer. Van de Patta koninginnedag party El Haloef shirts en sweaters tot de Patta Runningteam hardloop T-shirts. Niet elke drukker kan donkere mesh shirts drukken in veel kleuren of een cap 3D borduren, daarom is een loyale band belangrijk. En weet Patta op deze manier de hoogwaardige kwaliteit van het merk waar zij voor staan ook lokaal te bewaken.

Patta en More Color gaan way back. Buiten dat ze ons lokale textieldrukwerk verzorgen, sturen wij Iedereen die shirts nodig heeft of zelf een brand wil starten, door naar deze guys.

Edson Sabajo - Patta Exclusive Sneakers

Patta Running Team werd in 2010 opgericht door Patta mede-oprichter, Edson Sabajo, als een manier om zijn vrienden en familie te motiveren om samen te trainen, chillen, lachen en feesten. Aanvankelijk een kleine groep Amsterdamse creatievelingen en informele hardlopers, heeft Edson het team aangestuurd naar uitbreiding en zelfs een tweede in Rotterdam gevestigd hoofdstuk toegevoegd.

Nu bestaat het team uit mensen met veel verschillende achtergronden en een grote variatie in hardlooptempo en intensiteit. Hoewel het doel van een hardloper van persoon tot persoon kan verschillen, is het algehele team niet al te gefocust op een extreem gezonde levensstijl. Voor ons gaat het vooral om samenkomen als een groep, elkaar over de eindstreep slepen, verschillende plaatsen samen zien en vooral plezier hebben.

Patta Classic Logo

3-the-hard-way drop

Photo Credits:

Photo by Mounir