Een van de oudste boxen in Nederland. Het doel van CrossFit Amsterdam: mensen die bij hen willen trainen, zo fit mogelijk maken. Fit betekent voor hen: snel, sterk, explosief, behendig, flexibel en een conditie van een beest. Een instelling die ze ook eisen van hun drukker. More Color textieldruk, drukt en borduurt, vanwege alle goede verhalen nu ook veel T-shirts en sweaters voor andere CrossFit boxen.

Wij stellen hoge eisen aan onze athleten, maar ook zeker aan al onze uitingen. Onze merchandise is in lijn met onze filosofie. Kwaliteit en aandacht staat centraal. More Color is een van de weinige drukkerijen die aan al onze eisen kan voldoen.

Jarno Bonhof - Crossfit Amsterdam

We leren van specialisten op verschillende gebieden binnen de sport. Leren van de besten geeft de beste resultaten. Welke mensen werken het beste met hun lichaamsgewicht? Turners! Wie zijn de sterksten? Power-lifters en strong-man gasten. Wie zijn de meest explosieve? De oly-lifters. En wie hebben het beste uithoudingsvermogen? Lopers, fietsers, roeiers en zwemmers. Meng al deze onderdelen en verander ze regelmatig onder hoge intensiteit en je hebt CrossFit in zijn puurste vorm!

Facts
  • Wij drukken al meer dan 6 jaar voor Crossfit Amsterdam
  • Wij labelen ook de T-shirts en sweaters
  • Wij hebben één keer te laat geleverd. Als straf kregen we 100-push ups ;).

Favoriete Producten

Crossfit Amsterdam is erg enthousiast over ons American Apparel Tri-blend T-shirt. Een mooie mix van katoen, polyester en rayon. Droogt snel met sporten. En het oogt allemaal wat nonchalanter dan een basic 100% polyester sport T-shirt.

B&C Tri-blend

Gebruikte technieken

Wilt u meer weten over de technieken we hebben ingezet voor deze klant? Klik hieronder rustig verder.

Zeefdruk

Zeefdruk

Borduren

Borduren

Bekijk meer technieken