More Color textieldruk bedrukt alle soorten textiel. Vanzelfsprekend bedrukken wij T-shirts, maar ook bedrijfskleding, sweaters, tassen of jassen. Ook borduren wij graag caps, handdoeken of andere kleding voor u. En u? Waar bent u naar op zoek?

U wilt NIET online bestellen?

Dat begrijpen wij. Zeker als u kleding bestelt, wilt u het eerst even voelen en passen. En u natuurlijk goed laten adviseren over alle mogelijkheden. We hebben een showroom met veel items die we op onze site aanbieden. Ook krijgt u een betere indruk van de druktechnieken die wij kunnen inzetten. 

U wilt WEL online bestellen?

U heeft goede productkennis? uw tijd is schaars of u woont niet om de hoek. Dan hebben wij online producten vergelijken en prijzen aanvragen zeer eenvoudig gemaakt. Kies hier uw T-shirt of sweater. En vraag hier een offerte aan.

U wilt dicht bij de bron blijven?

Dat is mooi, want dichterbij dan dit wordt het niet. U werkt niet met een tussenpersoon. We hebben 3 hoogwaardige zeefdruk carousels, diverse transferpersen, een DTG-printer, een borduurmachine en een droogtunnel allemaal in huis. Kom gerust kijken ;)

U wilt lokaal produceren?

We zitten om de hoek in Amsterdam Oost (Zeeburg), binnen de ring. Vind maar eens ergens anders zo'n gezellig industrieterrein als de Veemarkt.

U wilt met iemand werken die bereikbaar is, snel schakelt en zijn afspraken nakomt?

Wij hebben een hekel aan bedrijven die niet hun telefoon opnemen, of geen telefoonnummer op hun website vermelden. Daarom kunt u ons altijd bellen of mailen en heeft u over het algemeen binnen 4 uur een antwoord op uw vraag of een offerte in uw mailbox. 

U wilt niet teveel betalen maar wel goede kwaliteit?

Dat zouden wij ook wel willen. Maar mooie spullen zijn  kostbaar, ook bij ons. Gelukkig hebben we ook een 2 sterren optie. Dan betaal je niet teveel, maar investeer je wel in T-shirts of sweaters die niet na een event als slaap-shirt eindigen. Ook zijn er veel tips, tricks, do's en dont's om meer uit je budget te halen. Laat je adviseren.

 

 

  • We houden van ons vak.
  • We werken hard en met toewijding.
  • We willen graag mooie spullen voor onze klanten afleveren.
  • We nodigen u van harte uit om eens langs te komen en uw eigen ervaring bij ons op te doen... 

U kunt online bij ons alvast een prijs aanvragen of ons bellen op 020 362 4205

Crossfit Amsterdam

Sport

Voor een van de eerste nederlandse crossfit boxen verzorgen wij al jaren het drukwerk. Zij zijn gewend om hun limieten te verkennen en eisen dit ook van hun drukker.

Lees meer

Ninetyfour Label

Fashion

Ninetyfour Label is begonnen uit een vriendschap. 2 jongens die erg handig zijn met social media, hebben binnen korte tijd een volwassen merk neergezet. This is how you do it...

Lees meer
Een dagje More Color
  • Om zes uur ’s ochtends gaat vaak het licht al aan in de productie. De eerste voorbereidingen voor de werkdag gaan van start. Soms wordt er zo vroeg ’s ochtends al druk geborduurd en doorgaans vanaf een uur of negen rollen de eerste T-shirts van de band...
  • Vanaf half negen ’s ochtends openen we onze showroom en kunnen onze klanten bij ons terecht voor offerte-aanvragen, informatie en afspraken. De telefoon begint te rinkelen, leveranciers komen goederen brengen.
  • Klanten komen in de showroom kijken naar de merken die we leveren of voorbeelden bekijken van drukwerk, borduurwerk dat wij hebben gemaakt.
  • Gedurende de dag worden er diverse opdrachten geproduceerd en klaargezet om weer opgehaald, of in sommige gevallen verstuurd, te worden.
  • Om 17.00 uur sluiten we de productie en de showroom. De orders van de dag zijn geproduceerd, opgehaald of verstuurd. De laatste offertes en e-mails zijn verzonden. Morgen een nieuwe dag en dan staan we graag weer voor je klaar...