Steven Macleod (33), eigenaar van restaurant Alba Amsterdam op de Wibautstraat, vertelt: ik was nog maar net open en zag mijn omzet in één klap dalen naar nul door de corona-crisis. Mijn droom veranderde in een nachtmerrie: wat nu? Ik voelde mij erg verantwoordelijk naar mijn personeel toe. Stoppen was geen optie. Ik kreeg veel vertrouwen van klanten en vrienden die ons wilde steunen. Maar hoe? 

We dachten al aan een gift-voucher, maar wilden iets extra's doen, meer dan alleen een cadeaubon aanbieden. Een creatievere actie, gelaagder, zoals onze natuurwijnen. En toen ontstond er een geweldig idee...

Think like a rockstar

Wat deden artiesten toen hun inkomsten terugliepen door minder CD-verkoop in het MP3 download tijdperk? Meer liveshows geven en merchandise zoals T-shirts verkopen.

Om te kijken hoe we de komende maanden het hoofd boven water kunnen houden, hebben we afgelopen week onze creatieve koppen bij elkaar gestoken en een paar manieren bedacht waarop we er - zonder menselijk contact - toch voor jullie kunnen zijn, en jullie voor ons. Via de 'cadeaubon kopen' button kun je nu naast vouchers voor een avondje uit, ook Alba-merchandise kopen.

Steven Macleod (33) - Reataurant Alba Amsterdam

More Color textieldruk hielp met het ontwikkelen van de pre-order beelden om snel op socia media de actie te kunnen starten. Door deze voorverkoop, weet je precies welke maten je moet bestellen en blijf je niet met ongewenste voorraad zitten. More Color bood ons een scherpe aanbieding zodat restaurant Alba Amsterdam zijn lokale en duurzame waarden kon bewaken. Op deze manier kan het restaurant snel zonder risico een extra verdienmodel ontwikkelen. En maken de klanten van Alba ver na de crisis nog jaren reclame met dit nu al classic shirt.

  • Scherpe aanbieding
  • Organic T-shirts
  • Lokale productie
  • Pre-order visuals
  • Marketing
  • Extra verdienmodel
  • Geen risico

Wil jij ook restaurant Merch maken? En gebruik maken van dezelfde voordelige aanbieding?  Klik dan snel op onderstaande link. De actie is beperkt geldig en geldt alleen voor lokale ondernemers.

Steun restaurant Alba Amsterdam

Koop een Alba cadeaubon en ontvang een cool organic T-shirt