Vragen staat vrij... Maar voor de meest veel voorkomende vragen hebben wij al een passend antwoord klaar.

Hoe kan ik het beste artwork aanleveren?

Mail ons indien mogelijk het artwork als vectorbestand (adobe illustrator, .ai of .eps). Liefst op ware grootte (1:1), opgemaakt in pantone kleuren en alle fonts omgezet naar lettercontouren.

Je kunt ook een photoshopbestand (.psd) aanleveren. Wel graag op 600 dpi ware grootte (max 40 x 50 cm) in RGB aanleveren. Als je meerder kleuren gebruikt graag in aparte lagen houden (per kleur). En niet versturen via e-mail, maar via wetransfer.com.

Voor uitgebreide aanleverspecificaties en vector artwork checklist klik op onderstaande link.

Kan ik ook zelf items aanleveren?

Het is de bedoeling dat je bij ons je materialen bestelt: die producten kennen we en we kunnen instaan voor de kwaliteit van de goederen die we aanbieden. Geen aangeleverde goederen dus. In bijzondere gevallen kunnen we een uitzondering maken; maar altijd in overleg.

Wat is jullie minimale oplage?

Onze minimale oplage voor zeefdruk is 15 stuks. Ook voor borduren geldt, dat we dat aanbieden vanaf 15 stuks.
Onze andere technieken als flex, flexprint en DTG bieden we in sommige gevallen in lagere aantallen aan. Altijd even in overleg.

Hebben jullie een showroom?

Wij hebben een showroom waar je onze T-shirts, sweaters en drukkwaliteit in het echt kan beoordelen. We hebben helaas niet elk item in elke kleur en maat in huis. Maar je kunt altijd een samplepakket bestellen, als we er in de showroom niet uitkomen. Laat wel vooraf even weten wanneer je langs wilt komen, dan maken we een afspraak.

Bereid je voor een afspraak in onze showroom goed voor; het is fijn als veel vragen van tevoren al per mail getackled kunnen worden. De tijd in de showroom kan dan efficient worden gebruikt.

Wat is jullie levertijd?

Onze standaard levertijd ligt tussen de 2 en 3 weken. Met deze levertijden kunnen we het beste resultaat leveren, voor de aangeboden prijzen. Wanneer de productie het toelaat maken we graag ruimte voor spoedopdrachten. Maar altijd even in overleg.

Wat zijn jullie betalingscondities?

Onze betalingsconditie is 'bij opdracht'. Je ontvangt dan ook meestal al 2-3 dagen na het plaatsen van de opdracht, de factuur waar we dan graag de betaling van ontvangen. Op aanvraag mag je ook 'bij levering' betalen. Dat houdt in dat je het bij het ophalen bijvoorbeeld kunt pinnen in onze showroom.

Wij accepteren ook Bitcoin betalingen. Geef tijdig aan wanneer je hier gebruik van wilt maken. Dan versturen we bij de factuur een Bitcoin betaallink.

Sommige klanten, waar we een lange samenwerking mee hebben, of waar een aparte route mee bewandelen qua facturering (bijv. met PO's en aparte factureringssystemen), hebben andere afspraken met ons gemaakt. Dat is, na verloop van tijd, prima bespreekbaar. Maar vaak is het ook fijn dat de betaling alvast maar geregeld is. En uiteindelijk bieden we ook de service dat je mag vertrouwen op een goed geleverd product; of op een nette en vlotte oplossing, mocht er een keer onverhoopt toch iets anders zijn verlopen, dan onderling is afgestemd.