T-shirts bedrukken

Bent u opzoek naar een drukkerij waar u uw t shirts kan laten bedrukken? Bij More Color bent u aan het goede adres. Wij van More Color bedrukken al jarenlang T-shirts en andere kledingstukken. Voor de zomer bedrukken wij ook zwembroeken, korte broeken en jurkjes. Wij zijn gespecialiseerd in grote hoeveelheden maar bedrukken al vanaf minimaal tien stuks.

De T-shirts

Wij bedrukken T-shirts van verschillende merken. Wij hebben onder andere Stanley/Stella en American Apparel. Bekijk het aanbod voor de volledige collectie. U kunt er ook voor kiezen om zelfs shirts aan te leveren, wij bedrukken de shirts voor u.

Cases

Wij hebben door de jaren heen al veel T-shirts voor leuke klanten mogen bedrukken. Het is een aanrader om onze cases te bekijken als u inspiratie zoekt. Op de foto hieronder ziet u een leuke case voor de DJ's LNYTNZ. 

De case over LNYTNZ

Technieken

Wij beheersen verschillende druktechnieken bij More Color. Bij ons kunt u onder andere kiezen uit zeefdrukken, borduren, transferdrukken, digitaal printen en sublimeren. Alle technieken hebben voor- en nadelen. Wij leggen in dit artikel uit welke techniek het beste is voor om uw T-shirt te bedrukken.  

Zeefdrukken

More Color heeft veel ervaring met zeefdrukken. De mooi techniek is geschikt voor vrijwel elk materiaal. Een zeefdruk blijft lang staan en is daardoor een geschikte techniek voor shirts die vaak gedragen worden.

Borduren

Een transferdruk wordt vaak gebruikt voor het bedrukken van sportshirts. Bijvoorbeeld als uw namen of nummers op uw T-shirt wilt drukken is dit een mooie techniek.

Digitaal printen

Wanneer u veel kleuren wilt gebruiken voor het bedrukken van uw T-shirts kunt u het beste kiezen voor digitaal printen.

Sublimeren

Wanneer u T-shirts van 100% polyester wilt bedrukken is sublimeren de geschikte techniek. Deze ingewikkelde techniek kan nog voor veel andere doeleinde gebruikt worden. Wij raden u aan eerst contact met ons op te nemen voor u kiest voor deze techniek.

Service

More Color biedt uitgebreide service en advies op maat. Wij helpen u met de keuze voor de techniek. Daarnaast weten wij door onze ervaring precies hoe een shirt er na de bedrukking uit gaat zien. Als u contact met ons opneemt helpen wij u met plezier!