Teamkleding bedrukken

Wanneer u uw teamkleding wilt laten bedrukken bent u bij More Color aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in grote aantallen, of nu u teamkleding wilt voor uw eigen team of heel uw club bij ons zit u aan het juiste adres. Bij More Color kunt u al vanaf 5 stuks rugnummers laten drukken op bijvoorbeeld een voetbalshirt. Natuurlijk kunnen wij veel meer dan alleen voetbalshirts bedrukken, het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld voor een waterpoloteam zwembroeken te bedrukken.

Technieken

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten sportkleding van verschillende materialen. Daarom kunt u bij ons doormiddel van maar liefst vijf technieken teamkleding bedrukken. Het is belangrijk dat u de goede techniek kiest. Dit hang niet alleen van het materiaal af maar ook van hoe vaak de kleding gewassen moet worden. Als u hier meer informatie wilt kunt u altijd contact op nemen met een van onze collega’s. Hieronder alvast een beknopte weergave van de mogelijkheden.

Zeefdrukken

In zeefdrukken hebben wij al jarenlange ervaring. Wij van More Color vinden zeefdrukken een prachtige techniek. Zeefdrukken is bruikbaar voor bijna elke vorm van textiel. Daarom zou zeefdrukken zomaar de juiste optie voor uw team kunnen zijn. Zeefdrukken is daarnaast ook slijtvast, een zeefgedrukt teamshirt gaat zeker een lange periode mee. Wilt u uw teamkleding laten bedrukken doormiddel van zeefdruk. Neem dan eerst contact met een van onze specialisten op voor extra informatie.

Borduren

Een leuke en duurzame techniek om bijvoorbeeld logo’s op kleding te zetten is borduren. Wanneer u kiest voor borduren straalt uw teamkleding meer uit. Een geborduurd logo springt er vaak echt uit. En dat is belangrijk bij een teamsport.

Transferdrukken

Wij denken dat voor de meeste sportkleding een transferdruk de beste optie is. Transferdruk wordt heel vaak gebruik gebruikt om teamkleding te laten bedrukken. Denk hierbij aan namen en nummers op de rug. Transfers kunt u zorgeloos bestellen. Maar neem even contact op zodat wij u professioneel kunnen adviseren.

Digitaal printen

Wanneer u in full color uw teamkleding wil laten maken moet u bijna wel kiezen voor digitaal printen. Digitaal printen is niet de meest voor de hand liggende manier bij teamkleding. Wilt u hier toch voor gaan laat het ons dan weten. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Sublimeren

Kleding laten sublimeren is vooral geschikt wanneer het materiaal gemaakt is van 100% polyester. Sublimeren is een gecompliceerde technologie. Het is daarom belangrijk dat er goed nagedacht wordt of dit de meest ideale techniek is.