Heb jij een modemerk? Of wil jij je eigen fashion label starten? Dan hebben wij nu een mooie aanbieding:

Gratis 250 woven labels

Ter waarde van 180,- euro (exclusief BTW)

Bij een bestelling van minimaal € 950,- (exclusief BTW)

Vraag vrijblijvend een prijs aan

Veel labels gingen je al voor. Wij hebben gedrukt voor Daily Paper, Ben G, Woei, Patta en vele anderen. Door onze ervaring met andere labels, kunnen we naast het leveren van de beste kwaliteit, je beter helpen om succesvol te worden.

Hoeveel T-shirts kan ik bestellen voor € 950,-?

Dat ligt eraan voor welk shirt je kiest. We hebben verschillende merken voor elk segment. Je kan ook kiezen voor andere items zoals crewneck sweaters, hoodies of caps. Wanneer je voor een goede kwaliteit T-shirt of sweater kiest (en je deze in maximaal 1 kleur, op 1 positie door ons laat zeefdrukken), kan je ongeveer het volgende bestellen om voor de gratis labels in aanmerking te komen:

  • 100 T-shirts of
  • 50 sweaters of
  • 50 T-shirts en/of 25 sweaters

Bij het samenstellen van een collectie komt veel kijken. Dus wanneer je echt serieus bent is het meest handige toch om te klikken op onderstaande knop en geheel gratis een afspraak te maken bij ons in de drukkerij. Zo kan je de T-shirts en sweaters in het echt zien, passen en voelen. En onze druk- en borduurkwaliteit in het echt beoordelen.

De geweven labels kunnen geproduceerd worden met een eigen ontwerp en kennen verschillende vouwvarianten

Je eigen zachte geweven label in de nek, of op de mouw geeft net dat beetje meer. Je T-shirt of sweater krijgt nu echt de uitstraling met de finishing touch van een groot bestaand fashionlabel. Wacht niet te lang want de actie loopt tot eind april 2020.

Heb je na het lezen van deze actie nog vragen? 

Maak een afspraak en kom langs voor een vrijblijvend gesprek bij ons in de showroom en zie ook meteen de drukkerij! Zo kan je de T-shirts en sweaters in het echt zien, passen en voelen. En onze druk- en borduurkwaliteit in het echt beoordelen. 

Voorwaarden:

  • Deze actie is geldig tot en met 30 april 2020
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met een van onze andere acties
  • De labels worden geproduceerd in een enkel design
  • De labels blijven in bezit bij More Color, en kunnen ook bij vervolgorders worden ingezet
  • De gratis aanbieding is exclusief bevestigen van de labels