Hardloopshirt Dam tot Damloop

De Dam tot Damloop 2019 is aanstaande en dit is de ideale gelegenheid voor u en uw team om aan goede teambuilding te doen. Veel bedrijven nemen deel aan de Dam tot Damloop en het is natuurlijk extra leuk als je met z’n allen hetzelfde shirt draagt. Bij More Color kunt u uw hardloopshirt voor dit leuke event laten maken. Wij bedrukken vanaf vijfentwintig stuks. Veel bedrijven zijn u al voor gegaan! Bedruk op de T-shirts bijvoorbeeld uw merknaam en logo. Het is goed voor de teamband en vergeet niet dat je als team je bedrijf promoot tijdens de Dam tot Damloop 2019! Onderstaande foto’s geven een leuk beeld van wat mogelijk is in de categorie hardloop-/marathonshirts.

Druk technieken

Als u uw running shirts voor een hardloopwedstrijd of marathon wilt laten bedrukken bij More Color textieldruk kunt u kwaliteit verwachten. Mooie shirts die u en uw team nog vaker kunnen gebruiken. Wij bedrukken aan de hand van verschillende technieken namelijk: zeefdruk, borduren, tranfers, digitaal printen en sublimeren.

U kunt kiezen uit een van de eerder genoemde materialen maar wij raden u aan contact met ons op te nemen voor deskundig advies. Wij vinden het belangrijk dat u met goed materiaal aan de Damloop start.

Zeefdruk

Zeefdruk

Transfers

Transfers

Sublimeren

Sublimeren

Onze druktechnieken
Aanbieding
  • 10% korting op Stedman T-shirt Interlock Active-Dry SS Bij minimale afname van 25 stuks inclusief bedrukking