More Color textieldruk - T-shirts en sweaters bedrukken - Amsterdam

Technieken

Voor welke techniek kiest u?

We helpen u natuurlijk bij de keuze of het mooier is uw polo te bedrukken of te borduren. We adviseren u graag of het slimmer is uw T-shirt te bedrukken of te sublimeren. Of wanneer transfers de beste optie zijn voor het eindproduct dat u in uw hoofd heeft.  

In ieder geval hebben wij de technieken in huis om te realiseren wat u voor ogen heeft.
En voor persoonlijk advies kunt u ons altijd bellen: 020 362 4205
 

 • zeefdrukken
  zeefdruk is heel slijtvast (mits goed toegepast) en blijft jaren mooi; het textiel slijt doorgaans sneller dan de bedrukking!
 • borduren
  borduren kan soms net dat beetje extra stijl of uitstraling geven aan textiel. En op sommige artikelen, zoals polo's of jassen, vinden wij het ook net wat mooier.  
 • transfereren
  de juiste keus bij kleine aantallen, bij speciaal gebruik in horeca of op bedrijfskleding, of wanneer u specifieke namen of rugnummers op sportkleding wilt laten aanbrengen. 
 • sublimeren
  een bijzondere techniek waarbij de inkt zich in de stof hecht, in plaats van erop. Geschikt voor losse panden of wanneer u een 'all-over' print voor ogen heeft. 
 • digitaal printen
  voor full color afbeeldingen in kleine oplagen, is digitaal printen de uitkomst. Digitaal printen wordt ook wel DTG (Direct To Garment) genoemd. 
 • labelen
  diverse artikelen kunnen worden voorzien van eigen merklabels: zowel geweven als bedrukt. Uw kleding krijgt daardoor een heel eigen uitstraling.  
 • customizen 
  voor als u iets heel anders wilt: een pocketzakje op een T-shirt in een afwijkende print, of de mouwen van een andere materiaal... Wij zullen niet schrikken, zijn benieuwd waar u mee komt en denken graag mee over het gewenste eindresultaat. 


Artwork

De afbeelding die u op uw kleding aangebracht wilt hebben, bepaalt vaak welke techniek het beste kan worden toegepast. Wij maken voor onze klanten altijd een digitale proef met daarin de positie, het formaat en de kleur(en) van het artwork waarmee we aan de slag gaan. Op die manier kunt u controleren of wij uw wensen goed hebben begrpen en op de juiste manier hebben gevisualiseerd.  Lees meer over het artwork en de bestanden waarmee wij kunnen werken... 

 

crosslink_j_americanapparel.jpg