More Color textieldruk - T-shirts en sweaters bedrukken - Amsterdam

Amsterdam

Textiel bedrukken in Amsterdam

Amsterdam is een creatieve stad en die creativiteit vertaalt zich onder andere in werk voor onze drukkerij. Zo zijn diverse organisaties van festivals - en daar heeft Amsterdam er veel van! - druk bezig met het voorbereiden van hun merchandise. Maar ook reclamebureaus en communicatiebureaus zijn altijd weer op zoek naar manieren om het product of de dienst van hun klant op een unieke manier in de markt te zetten. En vergeet de loodgieter of schilder niet. Of de sportschool en de studentenvereniging. In Amsterdam is het te vinden en daarom komen Amsterdammers naar More Color Textieldruk voor hun unieke kleding. Hieronder vindt u een kort overzicht van wat wij voor u kunnen betekenen.

 

T-shirts bedrukken in Amsterdam

De meeste mensen komen naar ons toe om een t-shirt te laten bedrukken: sommigen hebben alles tot in de details uitgedacht, anderen komen langs in onze showroom in Amsterdam om te brainstormen over een ontwerp. Door onze combinatie van ervaring en vernieuwing hebben we voor iedere klant een oplossing. We maken gebruik van zowel klassieke als moderne technieken die elk een eigen karakter hebben. Dit is het grote voordeel van een textieldrukker die van alle markten thuis is. Ga naar onze t-shirtpagina om ons aanbod te bekijken.

 

Sweaters bedrukken in Amsterdam

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan merken waaruit we kunnen putten voor het bedrukken van sweaters. Daarnaast kunnen we bij More Color op diverse manieren uw sweater van uw logo voorzien: denk aan borduren, zeefdrukken, labelen of het geheel naar eigen wens customizen. Wij zijn de enige in Amsterdam die borduren op textiel, ook in 3D, wat extra in het oog springt. Een borduring op een sweater, polo of hoodie ziet er sowieso net even beter uit. Onze sweaters met uw logo of print erop worden vaak gebruikt in de sportschool, vereniging, of tijdens een festival. Neem een kijkje op onze sweaterpagina om te zien wat voor producten wij u kunnen bieden.

 

Een betrouwbare drukker

Het bedrukken van textiel kan voor u een grote investering zijn en dan is het goed om samen te werken met een veelzijdige, innovatieve en betrouwbare Amsterdamse drukker. More Color vertelt u eerlijk wat de voor- en nadelen van iedere techniek zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bent u op zoek naar een textieldrukker in Amsterdam? Neem dan contact met ons op om het juiste product voor u te vinden.

crosslink_c_americanapparel.jpg